Szarvaspörkölt túrós csuszával

Szarvaspörkölt túrós csuszával

Hozzávalók:

2 kg szarvas apróhús

4 fej vöröshagyma kockára vágva

3 evőkanál sertészsír

3 teáskanál fűszerpaprika

1 teáskanál borókabogyó

0,5 üveg testes vörösbor

só, bors ízlés szerint

Elkészítés

A sertészsíron a kockára vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, majd a szarvashúst. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd lefedve puhára főzzük. Ez eltarthat akár másfél-két órát is. Az utolsó negyedórában hozzáadjuk a vörösbort és összerottyantjuk.

Ha különleges fogást szeretnénk, tálaljuk túrós csuszával, de remekül illik hozzá a burgonyakrokett és a zsemlegombóc is.

Választékunk több, mint 1000 cikkelemre bővült, melyben megtalálhatók a különféle sertés, mangalica, szárnyas, marha, szürkemarha, bárány, vadhúsok, húskülönlegességek.
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.