Halászlé

Halászlé

Íme, a legegyszerűbb elkészítési módja a karácsonyi halászlének:

Hozzávalók:

2,5 kg halászlé alap (harcsa, ponty és keszeg húsos csont és fej)

1 kg halfilé (szelet)

5 nagy fej vöröshagyma

10 dkg fűszerpaprika

Elkészítés:

A halfejből és a húsos csontból az apróra vágott vöröshagymával alaplét készítünk. A főzés eltarthat akár egy-másfél óráig is. Ízesítjük sóval, fűszerezzük paprikával. Amikor megfőtt, nagyon alaposan átpasszírozzuk a levet.

Az enyhén lesózott, bepaprikázott, kockára vágott halfiléket az alaplébe rakjuk, szükség szerint sózzuk, paprikázzuk, és készre főzzük.

Forrón tálaljuk.

Választékunk több, mint 1000 cikkelemre bővült, melyben megtalálhatók a különféle sertés, mangalica, szárnyas, marha, szürkemarha, bárány, vadhúsok, húskülönlegességek.
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.