Pályázat infó

flakes flakes

 

A kedvezményezett neve: Ba-Ha-Ma's Élelmiszer Nagykereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A Ba-Ha-Ma's Kft fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 66 006 889

A támogatás mértéke (%-ban): 405

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretében a Ba-Ha-Ma's Kft komplex vállalati technológia fejlesztése valósul meg, melynek keretében informatikai fejlesztés, gépbeszerzés, infrastruktúra fejlesztés történik. Az eddigiek során az infrastruktúra-fejlesztés (hűtőkamra építése) történt, amely projektelem határidőre befejeződik. 

A beszerzett szoftverek a kereskedelmi és fuvatozási tevékenység végzését segítik elő.

A gépbeszerzés kapcsán anyagmozgatáshoz kapcsolódó eszközök, illetve informatikai eszközök beszerzése történt. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015. 03.31.

A projekt azonosító száma: KMOP-1.2.1-13/B-2013-0053 


 

2009. február 2.-val cégünk megkezdte a DataMagic integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését a BA-HA-MA'S Kft valamennyi működési területén. A projekt befejezésének, a rendszer éles indulásának határideje 2011. január 3.

A projekt megvalósításához az Új Magyarország Fejlesztési Terv KMOP-2008-1.2.5 pályázatán keresztül 7.856.079.- Ft központi és uniós forrást nyertünk, ami lehetővé tette, hogy 2011 folyamán megvalósítsuk a bevezetést.

A DataMagic vállalatirányítási rendszer bevezetése után mindennapi működési folyamataink gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek, munkatársaink munkája könnyebbé válik. Emellett partnereinket is az eddigieknél is magasabb színvonalon fogjuk tudni kiszolgálni hatékonyabb folyamatainknak köszönhetően.


2011-től az integrált vállalatirányítási rendszerben fogjuk működtetni pénzügyi, számviteli, készletkezelési és logisztikai folyamatainkat egyaránt.

_________________________________________________________________________________________

A BA-HA-MA'S Kft 2010-ben megkezdte az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett az informatikai fejlesztést is.

A fejlesztéshez szükséges 3.073.000.- Forint támogatást az Új Magyarország Fejlesztési Terv KMOP-1.2.5-09 pályázat segítségével nyertük.

Cégünknél a weboldal korszerűsítése mellett egy webáruház és a vállalatirányítási rendszerünk részeként HR modul kialakítása is tervezett.

A honlap fejlesztéssel teljesen egyedi, sablonmentes látvány kialakítása mellett az aktuális trendeknek megfelelő, dinamikus megjelenítés alkalmazása, természetesen témától és tartalomtól függően változó, de egységes, harmonikus és letisztult megjelenés elérése volt a cél.

A dizájn mellett nagy hangsúlyt fektettünk partnereinkkel történő kapcsolattartás megkönnyítésére: ügyfélszolgálatunk segíti partnereink kéréseinek és észrevételeinek minél hamarabb történő eljuttatását a megfelelő munkatársunkhoz, továbbá GYIK menüpont alatt olvashatóak a partnerek és érdeklődők által gyakran feltett kérdések.

Cégünk bemutatása,  elérhetőségeink és szolgáltatásaink ismertetése mellett, termékeink részletesebb megjelenítése fotókkal, leírással is kiegészül.
A honlapon a keresés menüpont segítségével könnyen rátalálhat egy-egy keresett termékre is.

Támogató szervezet: NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Levelezési cím: 1393 Budapest, Pf. 332.
Infovonal: 06 40 638-638 (474-9180)

www.nfu.hu

Közreműködő szervezet: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt

Cím: 1539 Budapest, Pf.: 684
Telefon: +36 40 200 617
Fax: +36 1 465 8503

www.magzrt.hu